Schilderwerken

Wij maken van uw huis een gezellig thuis

OVER ONS


Van particulier tot bedrijven...

Wij combineren een dieprode passie voor het vak met kwaliteit zwart op wit.

Schilderwerk moet perfect zijn, zodat onze concurrenten groen uitslaan van jaloezie…

Bij RSG werken ontdekt u vakwerk.

En daarom zwoegt ons team zich alle kleuren van de regenboog

om te zorgen dat alles tot het laatste likje verf wordt afgewerkt.

Wat doen we

SCHILDERWERKEN


Schilderen is voor ons niet enkel een job, maar absoluut een passie, met oog voor detail en een doorgedreven afwerking. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsverven . Voor elke toepassing hebben wij een pasklare oplossing: van mat tot hoogglans, strak of met structuur, en dit zowel voor binnen- als voor buitenschilderwerken. Perfect schilderwerk begint bij een grondige voorbereiding van de ondergrond, het spreekt voor zich dat wij dit ook nauw ter harte nemen, net als een nette werf tijdens de werken en de juiste nazorg.

DECORATIEWERKEN

 

Bij schilderwerken komt vaak meer dan alleen verven kijken. Daarom realiseert RSG werken naast je schilderwerken ook al je renovatie en gyprocwerken.

Parket, laminaat, gordijnen, vouwgordijnen, jaloeziën, kasten en tafels op maat of hout laten (zand)stralen, dit kan allemaal bij ons. Wij werken samen met vertrouwde en kwaliteitsvolle partners om deze werken ook op te knappen. Zo optimaliseren we de kwaliteit van het eindresultaat, en wordt jouw project vanuit één centraal punt geregeld.

Referenties


"Ik kwam bij jullie met een aantal wensen. Ik heb het gevoel dat er naar geluisterd werd en kreeg voldoende ruimte voor mijn persoonlijke inbreng. Samen kwamen we tot een concept waar ik me helemaal in kon vinden. Nu het klaar is het elke dag opnieuw GENIETEN."


HILDA

Copyright @ All Rights Reserved