schildertechnieken

Schildertechnieken

Aqua Sensa


Laat wanden en vloeren van je badkamer, doucheruimte of wellnessruimte afwerken in een minimalistisch design dankzij Aqua Sensa. Dat is een totaaloplossing voor vloeren en wanden van natte ruimtes. We passen hiervoor een watervaste stuctechniek toe op basis van cement. Resultaat: onderhoudsvriendelijk, een naadloze afwerking en volledig waterbestendig na doorharding. Ook toepasbaar in keukens.

Maroc


Geïnspireerd door de historische Marokkaanse paleizen en hun fantasierijke decoraties, is Maroc een erg decoratieve schildertechniek. De samenstelling bestaat uit een basis van kalk en marmerpoeder. Dit zorgt voor een fluweelachtig en sober effect op jouw muren.

Tusk


Tusk is een stuctechniek op basis van geslepen glasparels en blinkt uit in functionaliteit – een echte wandbescherming.

Speciaal ontwikkeld voor publieke ruimtes, maar ook populair in woonhuizen.

Want ook op esthetisch vlak heeft Tusk heel wat te bieden. De licht gekorrelde reliëfstructuur creëert een warme, aangename sfeer.

Bovendien zijn de kleurmogelijkheden onbeperkt. Met Tusk maak je van een probleemwand een accentwand!

Ice


Maak kennis met Ice: een verf met minuscule glaspareltjes die zorgen voor een unieke lichtweerkaatsing.

In donkere kleuren wordt de twinkeling van de glasparels iets subtieler, maar het resultaat straalt steevast tijdloze klasse uit.

Bovendien creëer je met Ice een uiterst krasvast en uitstekend onderhoudbaar oppervlak.

Metallic


Metallic verf speelt in op dé trend van het moment een interieur in de stijlvolle glans van luxewagens.

In de verf zitten metaalachtige deeltjes die een unieke sfeer opwekken. Warme goudtinten zorgen voor een gevoel van extravagante luxe. Koele metaaltinten horen dan weer thuis in een interieur in puur minimalisme terwijl de felle kleurtjes een charmante discofeel oproepen.

Kalkverf


Een van de oudste verfsoorten in ons aanbod moet wel de kalkverf zijn dat, zoals de naam al verklapt, een verf is op basis van kalk.

Kalkverf geeft je mogelijkheden om te spelen met verschillende manieren om de verf aan te brengen, zoals laagdiktes, kwaststrepen en overlappingen.

Bovenal geeft kalkverf een authentieke look met een natuurlijke uitstraling.

Referenties"Ik ben heel tevreden met de herstellings- en schilderwerken gedaan door twee bekwame en gedienstige schilders."MONIQUE

Copyright @ All Rights Reserved